Η Τεχνολογία μας

ROYAL Vacation Rentals - βραχυχρόνια μίσθωση κατοικιών Airbnb

Αξιοποιούμε την πληροφορία με αποδοτικές δράσεις

Προσθέτουμε το εύρος της εμπειρίας και γνώσης μας στον τουρισμό και σας εξασφαλίσουμε την επιτυχία.

Ως πυρήνα της εταιρίας μας δημιουργήσαμε μία πανίσχυρη τεχνολογία, ειδικά για τη βιομηχανία ενοικίασης διακοπών, που παρέχει διαχείρηση φιλοξενίας με έξυπνες και χρήσιμες λύσεις για επισκέπτες και ιδιοκτήτες, στατιστικά στοιχεία, άπειρες εφαρμογές τιμολόγησης και παραμετροποίηση που εξελίσσεται διαρκώς.

ROYAL Vacation Rentals - βραχυχρόνια μίσθωση κατοικιών Airbnb

Native Software ψηφιακού marketing και διαχείρισης

Δημιουργήσαμε εργαλεία αυτοματισμού που παρακολουθούν, μελετούν και αξιολογούν τις συνθήκες της αγοράς, σε ημερήσια βάση

Εξειδικευμένη ομάδα εργασίας χρησιμοποιεί τα πολύτιμα αυτά δεδομένα και στη συνέχεια τα εφαρμόζει σε μεγάλη κλίμακα, οδηγώντας εκατοντάδες πιθανούς επισκέπτες στην εξώπορτα του σπιτιού σας ή του ξενοδοχείου σας.

Επιπλέον, η εσωτερική μας ομάδα marketing δημιουργεί και δημοσιεύει άκρως στοχευμένες καμπάνιες* κάθε εβδομάδα, οι οποίες είναι τοπικές και εξατομικευμένες μέσω δικής μας αποκλειστικής τεχνολογίας.

* Οι καμπάνιες Στοχευμένης Διαφήμισης - Προώθησης (Google Ads, Social Media Ads κλπ) οργανώνονται κατόπιν συνεννόησης με τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες. 

ROYAL Vacation Rentals - βραχυχρόνια μίσθωση κατοικιών Airbnb

Σχεδιασμένο για μοναδική εμπειρία διακοπών

Ότι χρειάζεται να γνωρίζουν οι επισκέπτες σας για την κατοικία, το ξενοδοχείο σας και την τοποθεσία τους

Διαμορφώνουμε ξεχωριστές διαμονές για τους ταξιδιώτες από την στιγμή της κράτησης μέχρι το check out και ακόμη πιο πέρα.. όπως:
• Οδηγίες check in - check out • House Guide • Oδηγός Διακοπών • Online-Offline Χάρτες • Εxtra Υπηρεσίες (catering, private chef, θεραπευτικό massage) • Αξιοθέατα και Εvents

..όλα στο κινητό των επισκεπτών, αυτόματα, αμέσως μετά από την επιβεβαίωση της κράτησης.

ROYAL Vacation Rentals - βραχυχρόνια μίσθωση κατοικιών Airbnb

Λύσεις με γνώμονα την απόδοση

Παρέχουμε στους ιδιοκτήτες ασφαλή σύνδεση που θέτει στη διάθεσή τους πολλαπλές, ισχυρές πληροφορίες απόδοσης του ακινήτου τους.

Ένας πίνακας ελέγχου κρατήσεων και εσόδων μαζί με ένα διαδραστικό ημερολόγιο με όλες τις λεπτομέρεις (ονοματεπώνυμο πελατών, χρεώσεις διανυκτερεύσεων, πληροφορίες καθαρισμού και συντήρησης) τους βοηθούν να παραμένουν συνδεδεμένοι με το ακίνητό τους, χωρίς κόπο, σε πραγματικό χρόνο. Και ακόμα, έχουν πρόσβαση σε διαγράμματα και αναλυτικές λίστες κρατήσεων, τζίρου κλπ, ώστε να συγκρίνουν τα έσοδα σε εβδομαδιαία - μηνιαία - ετήσια βάση, να κρατούν αρχείο και να κάνουν εκτυπώσεις.

Έχουμε επίσης αναπτύξει ένα ιδιόκτητο σύστημα διαχείρισης απόδοσης που μας βοηθά να προσφέρουμε σταθερά υψηλότερα κέρδη για τους ιδιοκτήτες. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να κάνουμε κράτηση κάθε βράδυ στην καλύτερη δυνατή τιμή, μεγιστοποιώντας τα έσοδα όλο το χρόνο.


* Υπό ανακατασκευή

ROYAL Vacation Rentals - βραχυχρόνια μίσθωση κατοικιών Airbnb

Απλοποιημένη φροντίδα κατοικίας ή ξενοδοχείου

Στην καρδιά του συστήματός μας στρέφονται οι τοπικές μας ομάδες επιχειρήσεων για την διαχείριση και φροντίδα του ακινήτου σας.

Από το χρονοδιάγραμμα καθαρισμού πριν την κάθε νέα άφιξη, την προμήθεια αναλώσιμων, τη διανομή ιματισμού, έως τις ειδικότερες ρουτίνες σε κάθε κατοικία και την καταγραφή τυχόν ζημιών και άμεση αποκατάσταση τους, μία ειδικά προσαρμοσμένη εφαρμογή βελτιστοποιεί την δουλειά τους, με ενημερώσεις της προόδου και κατάστασης των υπηρεσιών και άμεσες ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για να διατηρείται μία ομαλή ροή σε όλες τις δραστηριότητες και εργασίες. 

ROYAL Vacation Rentals - βραχυχρόνια μίσθωση κατοικιών Airbnb

Με υψηλή Συμβατότητα

έως και 99.9% με τους μεγαλύτερους ΟΤΑ

εξασφαλίζουμε άριστη ποιότητα σύνδεσης, προτεραιότητα στην υποστήριξη πελατών, προηγμένες λειτουργίες marketing, αλλά και άμεση εφαρμογή όλων των τιμολογιακών στρατηγικών που επιλέγουμε, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και με το πάτημα ενός κουμπιού, ταυτόχρονα προς όλα τα συνδεμένα κανάλια , ιστοσελίδα (-ες), Facebook κλπ.