Ποιοι είμαστε

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Το Story μας

Η ROYAL Vacation Rentals ειδικεύεται στην διαχείριση και ενοικίαση κατοικιών και τουριστικών μονάδων και παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με ιδιαίτερη ευαισθησία και φροντίδα για τους επισκέπτες, τους ιδιοκτήτες και τα ακίνητα τους. Αποτελεί τμήμα της ROYAL Exclusive Properties & Investments, η οποία είναι Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία (Ι.Κ.Ε) και δραστηριοποιείται ως Manager /Ειδικός Σύμβουλος Real Estate (αγοραπωλησίες - επενδύσεις - κατασκευές ακινήτων) από το 2010.

Το τμήμα ''ROYAL Vacation Rentals'', δημιουργήθηκε το 2018, αρχικά για να διαχειρίζεται και να ενοικιάζει τις κατοικίες πελατών μας, οι οποίοι είτε αγόρασαν, είτε κατασκεύασαν εξοχικές κατοικίες με την βοήθεια της ROYAL Exclusive Properties & Investments Ι.Κ.Ε. Όμως ήδη, από τα μέσα του 2018, εντάσει και κατοικίες τρίτων στο χαρτοφυλάκιο της. 

ROYAL EXCLUSIVE PROPERTIES & INVESTMENTS
Εάν ενδιαφέρεστε

να μάθετε περισσότερα για την ROYAL – Exclusive Properties & Investments IKE, παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακατω σύνδεσμο

ROYAL Vacation Rentals - βραχυχρόνια μίσθωση κατοικιών Airbnb

H ROYAL Vacation Rentals είναι διαφορετική

ΔΕΝ είμαστε  ακόμα ένα τουριστικό γραφείο κρατήσεων

Παρόλο που η βραχυχρόνια μίσθωση είναι μία νέα μας δραστηριότητα (από το 2018), η ομάδα αυτή έχει οργανωθεί για να κάνει τη διαφορά.

Οι εταίροι και συνεργάτες που την απαρτίζουν γνωρίζουν άριστα την Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά και προέρχονται από τον χώρο

► του Real Estate (Επενδύσεων & Κατασκευών)
► του Ηλεκτρονικού Marketing και
► του Τουρισμού, τον οποίο υπηρετούν πάνω από 20 χρόνια

Άλλωστε, η ποιότητα των υπηρεσιών μας αντικατοπτρίζεται στις κριτικές των πελατών μας.

Η πλατφόρμα (λογισμικό) marketing και κρατήσεων που χρησιμοποιούμε είναι απόλυτα συνυφασμένη με τις ηλεκτρονικές τεχνολογίες του αύριο και το προσωπικό που τη διαχειρίζεται είναι άρτια εκπαιδευμένο. Αποτελείται δε από άτομα που βρίσκονται εντός και εκτός Ελλάδας όπως Σαν Φρανσίσκο, Βερολίνο, Δουβλίνο  και Τελ Αβίβ και η κάθε ομάδα χωριστά, από την τοποθεσία της και ανάλογα την ειδικότητα της, αναλαμβάνει ένα διαφορετικό κομμάτι υπηρεσιών.

Το οργανωμένο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών μας αναλαμβάνει με αξιοπιστία και ταχύτητα τον καθαρισμό, την συντήρηση και κάθε έκτατο περιστατικό ζημιάς της κατοικίας σας, ενώ οι επισκέπτες σας θα απολαμβάνουν προνομιακή επικοινωνία και υπηρεσίες. 

Όλα αυτά μεταφράζονται σε

Υψηλότερες αποδόσεις

και εισοδήματα για τους ιδιοκτήτες

Μία ανέμελη

και ξεκούραστη εμπειρία διακοπών για τους επισκέπτες